Praktijk

Nicole Plugers

BIG-nummer: 39919890904

Van jongs af aan ben ik gefascineerd door het menselijk lichaam en de invloed op het dagelijks functioneren. Na mijn studie fysiotherapie, heb ik aansluitend een opleiding voor het behandelen van myofasciale pijn gevolgd. Ik hou van aanpakken en ben gedreven met mijn vak bezig. Daardoor ben ik snel afgestudeerd en heb ik in korte tijd veel praktijkervaring opgedaan.
Inmiddels ben ik ook erkend oedeemtherapeut, heb ik het basisjaar haptonomie afgerond en ben ik mijn vaardigheden aan het uitbreiden met ACT (Acceptance Commitment Therapy). Met mijn kennis en gedrevenheid wil ik samen met u de zoektocht aangaan om de oorzaak van uw klachten te vinden en te behandelen. Tijdens dit onderzoek wordt niet alleen naar locatie van de klachten gekeken maar ook naar de keten. Vervolgens gaan we, door middel van behandeling, het evenwicht in uw functioneren herstellen. Heeft u lichamelijke klachten die u minder actief maken of wilt u uw functioneren verbeteren? Dan help ik u graag.

Daan Bongers

BIG-nummer: 69920887204

Door mijn interesse in mechaniek en waarom dingen bewegen zoals ze doen ben ik fysiotherapie gaan studeren. Bij lichamelijke klachten bewegen de gewrichten niet zoals ze zouden moeten en ik haal er voldoening uit om mensen daarbij te helpen. Met mijn specialisatie in de 4xT methode kan ik lichamelijke klachten zeer effectief behandelen, waardoor u al in de eerste behandeling effect merkt.

Met de 4xT methode worden naast orthopedische klachten ook oncologische klachten, COPD (longaandoeningen) en littekenweefsel zeer effectief behandeld. In 2018 ben ik gestart met mijn Masteropleiding tot osteopaat en verwacht deze in 2022 af te ronden.