Body Awareness

Onze Body Awareness is een combinatieles van diverse zachte therapeutische vormen van yoga gecombineerd met mindfulness, fasciatechnieken en ademhalings- en ontspanningsoefeningen. Het richt zich op het verruimen van je lichaamsbewustzijn. Hoe meer bewustzijn je hebt van je lichaam, hoe gevoeliger je wordt voor signalen van je lichaam. We doen dit o.a. door langzaam en met aandacht te bewegen en te luisteren naar de signalen van het lichaam. Door dit te combineren met speciale technieken werkt deze les therapeutisch op lichaam en geest.

In deze les wordt voornamelijk gewerkt met liggende en zittende houdingen (eventueel op een stoel) waardoor deze les geschikt is voor iedereen, ook bij verminderde mobiliteit, (chronische) pijn, vermoeidheid en stress gerelateerde klachten. Deze les verbetert je houding, flexibiliteit, mobiliteit, coördinatie, balans en motoriek. Hierdoor zorgt het voor verlichting van allerlei fysieke en mentale klachten, geeft het je vitaliteit en gezondheid een boost en zit je letterlijk beter in je vel.

Handig om te weten

Neem voor deze les je eigen yogamat mee te nemen en eventueel een handdoek/dekentje/kussentje om op te zitten/onder je hoofd op te leggen.

 

Body Awareness wordt gegeven op vrijdagmiddag om 13.00 uur en duurt 50 minuten. De kosten bedragen € 125,00 voor 10 lessen (3 maanden geldig).